امروز: پنج شنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۵

۲۸ داوطلب انتخابات شوراها در شفت نام نویسی کردند

۲۸ داوطلب انتخابات شوراها در شفت نام نویسی کردند

فرماندار شفت با اشاره به اتمام مهلت ثبت نام نامزدها در انتخابات گفت: ۲۸ داوطلب انتخابات شوراهای شهر در این شهرستان ثبت نام کرده اند. 

به گزارش پایگاه خبری دیار سید از مهر ؛  ارسلان مقیمی صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران در خصوص ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهرها در شهرستان شفت اظهار کرد: روز (۲۷ دی) که طبق قانون آخرین روز نام‌نویسی اعلام شده بود اما ستاد انتخابات وزارت کشور در اطلاعیه شماره ۱۳ از تمدید مهلت نام نویسی تا ۲۷ دی خبر داد، که تا ساعت ۲۴ بامداد تمدید شد.

وی افزود: ۲۸ داوطلب هفتمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهرها در شهرستان شفت ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۲۴ مرد و ۴ زن هستند

فرماندار شهرستان شفت گفت: از مجموع ثبت‌نامی‌ها ۱۸ نفر در شهر شفت، ۱۰ نفر در شهر احمدسرگوراب ، ثبت‌نام کرده‌اند.

مقیمی در خصوص میانگین سنی ثبت نام شدگان تصریح کرد: ۲ نفر زیر ۳۰ سال، ۷ نفر در رده سنی ۳۰ تا ۴۰ سال، ۱۳ نفر در رده سنی ۴۰ تا ۵۰ سال و ۶ نفر در رده سنی ۵۰ به بالا ثبت‌نام کردند.

فرماندار شفت در خصوص سطح تحصیلات داوطلبان گفت: داوطلبان ثبت‌نامی یک نفر دارای مدرک دیپلم، ۲ نفر دارای مدرک کاردانی، ۱۷ نفر دارای مدرک کارشناسی، ۷ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد و یک نفر دارای مدرک دکترا هستند.

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

استفاده از مطالب فقط با نوشتن نام پایگاه خبری دیار سید مجاز است