فرآیند ثبت سازمانهای مردمنهاد در شفت تسهیل شود
- شفت و گیلان , ویژه
- ۲۰ آبان ۱۴۰۴
- d M Y
معاون فرماندار شفت بر ضرورت هدفمند سازی فعالیتهای مردمی، شناخت ظرفیتها و تسهیل در روند ثبت تشکلهای مردم نهاد تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری دیار سید از مهر ؛ مهدی اخوان در جلسه سازمانهای مردمنهاد (سمنها) شهرستان که با حضور اعضا در فرمانداری برگزار شد ضمن تسلیت ایام فاطمیه (س) اظهار کرد: اولین وظیفه ما در این حوزه، ایجاد نظم، قاعدهمندی و چارچوب مشخص در سطح شهرستان شفت است تا بتوان با تکیه بر قانون و اصول روشن، فعالیتهای مردمی را بهصورت هدفمند هدایت کرد.
وی با اشاره به ضرورت شناخت ظرفیتهای شهرستان افزود: باید با برنامهریزی دقیق در مسیر تقویت سمنها گام برداشت و از نیروها و ظرفیتهای انسانی مؤثر در این زمینه استفاده بهینه کرد.
اخوان با بیان اینکه یکی از چالشهای اصلی تشکلها پیچیدگیهای اداری و فرایند ثبت است، گفت: فرایند ثبت و تأسیس سازمانهای مردمنهاد نباید برای متقاضیان دشوار باشد، بلکه لازم است با رویکرد تسهیلگری، فرصت مشارکت برای همه علاقهمندان فراهم شود.
معاون فرماندار شفت ادامه داد: همه ما به دنبال افزایش مشارکت مردم در امور اجتماعی هستیم و باید شرایطی فراهم کنیم تا نیروهای دلسوز و توانمند بهعنوان تشکلهای مردمی سازماندهی شوند و در مسیر توسعه شهرستان گام بردارند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حوزههای مختلف از جمله سلامت، کشاورزی و محیط زیست لازم است حداقل یک تشکل فعال ایجاد شود تا با بهرهگیری از خرد جمعی و همافزایی اجتماعی، مشکلات این بخشها شناسایی و حل گردد.
اخبار مرتبط
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










