امروز: جمعه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۵

مشکلات کوچه خوش سیرت به صورت مستمر پیگیری می شود

مشکلات کوچه خوش سیرت به صورت مستمر پیگیری می شود

فرماندار شفت با بیان اینکه عملیات شن‌ریزی کوچه خوش سیرت این هفته آغاز می‌شود، گفت: رفع مشکلات این کوچه به صورت مستمر و میدانی پیگیری خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری دیار سید از مهر ؛  ارسلان مقیمی بعد از ظهر سه‌شنبه در بازدید میدانی از کوچه خوش سیرت شهر شفت بازدید میدانی ضمن بررسی مشکلات اهالی منطقه، بر ضرورت همکاری فوری و بدون تأخیر دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و از مدیران خواست تا با اولویت‌بندی دقیق، ظرف مدت یک هفته برنامه زمان‌بندی مشخصی برای اصلاح شبکه آب، تضمین پایداری برق و بهبود وضعیت آسفالت معابر این کوچه تدوین و اجرا کنند.

فرماندار شفت با قدردانی از صبر و همکاری مردم، اعلام کرد: رفع مشکلات کوچه خوش سیرت به صورت مستمر و میدانی پیگیری خواهد شد و مردم شریف منطقه در جریان دقیق و لحظه به لحظه پیشرفت امور قرار خواهند گرفت.

وی همچنین از آغاز عملیات شن‌ریزی کوچه خوش سیرت در همین هفته خبر داد و افزود: اجرای بیش از سه کیلومتر کابل خودنگهدار توسط اداره برق نیز به زودی آغاز خواهد شد تا مشکل افت فشار برق برای همیشه رفع شود.

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

استفاده از مطالب فقط با نوشتن نام پایگاه خبری دیار سید مجاز است