افتتاح ۳۱ پروژه ارتباطی با سرمایه گذاری ۲۹۲۴ میلیارد ریالی در گیلان
- شفت و گیلان , ویژه
- ۰۷ شهریور ۱۴۰۴
- d M Y
سرپرست ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان از افتتاح و بهره برداری ۳۱ پروژه ارتباطی در استان، هم زمان با هفته دولت خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری دیار سید ؛ سرپرست ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: در هفته دولت، ۳۱ پروژه ارتباطی با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۹۲۴ میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.
فرزاد توکلی با اشاره به افتتاح و بهره برداری از پروژه های خدمات عمومی اجباری (USO) وزارت ارتباطات در هفته دولت افزود: در مجموع ۲۴ سایت دکل جدید تلفن همراه احداث شده که این پروژه ها امکان ایجاد ارتباطات پایدار برای ۲۸ روستا شامل ۴ هزار و ۲۹۵ خانوار روستایی با پوشش جمعیتی بیش از ۱۲ هزار نفر در ۱۰ شهرستان آستانه اشرفیه، تالش، رشت، رضوانشهر، رودبار، سیاهکل، شفت، صومعه سرا، لاهیجان و لنگرود را با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۴۳۶ میلیارد ریال به ارمغان خواهد آورد.
سرپرست ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به اهتمام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارهای استان افزود: از ابتدای دولت چهاردهم برنامه ریزی لازم برای اجرای فیبر نوری به عنوان پروژه زیرساختی برای توسعه و پایداری ارتباطات در تمامی شهرهای استان اقدام شده و در حال حاضر سه شهر رشت با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۳۱ میلیارد ریال، آستانه اشرفیه ۱۲۵ میلیارد ریال و شهر کومله با ۸۰ میلیارد ریال و مجموع یک هزار و ۴۳۶ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
اخبار مرتبط
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










