امروز: جمعه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۵

توزیع ۱۵۰‌ بسته معیشتی در سطح شهرستان شفت

توزیع ۱۵۰‌ بسته معیشتی در سطح شهرستان شفت

پویش ماه برکت” با توزیع ۱۵۰‌ بسته معیشتی توسط گروه جهادی متوسلین حضرت فاطمهالزهرا(س) و با همکاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سطح شهرستان شفت انجام گرفت.

 

به گزارش پایگاه خبری دیار سید ؛  مسئول گروه جهادی متوسلین حضرت فاطمه الزهرا(س) شهرستان شفت با بیان این خبر گفت: بسان سالهای قبل و همزمان با ماه مبارک رمضان و در جهت حمایت از معیشت خانواده هایی که از نظر اقتصادی در مضیقه و تنگنا می باشند با فرمان آغاز پویش ماه برکت دوستان گروه جهادی ما با اولویت حفظ شأن و منزلت اجتماعی این خانوارها اقدام به توزیع بسته های معیشتی با همکاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در تمام پهنه جغرافیایی شهرستان شفت نمودند.

حامد نـقـوی ادامه داد: این بسته ها شامل اقلام برنج، رب، روغن، حبوبات، ماکارونی، سویا، چای، قند می باشد که ارزش هر بسته بمبلغ یک میلیون و دویست هزار تومان و سرجمع یکصدوهشتاد میلیون تومان است و تماما توسط بنیاد برکت تأمین گردید و توسط گروه جهادی متوسلین حضرت فاطمهالزهرا(س) در سطح شهرستان توزیع شد.

وی در پایان از تمامی اعضای این گروه جهادی که طی روزهای اخیر جهت شناسایی خانوارهای آبرومند، ثبت، تهیه و بسته بندی و توزیع بسته های معیشتی اهتمام داشتند تقدیر و تشکر نمود.

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

استفاده از مطالب فقط با نوشتن نام پایگاه خبری دیار سید مجاز است