کلاهبرداری خانم ۲۷ ساله در شفت به بهانه کمک به امامزاده ابراهیم!
- شفت و گیلان , ویژه
- ۰۵ خرداد ۱۴۰۳
- d M Y
رئیس پلیس فتا استان گیلان از شناسایی و دستگیری یک کلاهبردار خانم که به بهانه کمک به زیاندیدگان شهرک امامزاده ابراهیم شهرستان شفت، ۶۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از طریق صفحه اینستاگرامی خود کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری دیار سید ؛ سرهنگ “امیرحسین نقیمهر” رئیس پلیس فتا گیلان اظهار داشت: مجرمان سایبری با استفاده از ترفندهای مختلف تلاش میکنند تا کاربران اینترنتی که از آگاهی لازم در زمینه فضای مجازی برخوردار نیستند را به سمت اهداف خود هدایت و دست به اعمال مجرمانه بزنند.وی در ادامه با بیان اینکه ماموران پلیس فتا شهرستان شفت با رصدهای فنی و تخصصی فضای مجازی، فردی را که در صفحه اینستاگرامی خود در قالب کمک به زیاندیدگان آتشسوزی شهرک امامزاده ابراهیم از شهروندان درخواست واریز مبلغ کرده بود را مورد شناسایی قرار دادند، افزود: پس از بررسیهای صورت گرفته مشخص شد، مبالغ زیادی به حساب وی واریز شده است.
رئیس پلیس فتا استان گیلان تصریح کرد: متهم ۲۷ ساله خانم پس از مشاهده مدارک و مستندات پلیس به کلاهبرداری ۶۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی خود از مردم با همین شگرد اعتراف کرد و پس از تشکیل پرونده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.
این مقام انتظامی در پایان از مردم خواست در صورت برخورد با هرگونه مورد مشکوک در فضای مجازی مراتب را از طریق وب سایت اینترنتی www.cyberpolice.ir و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.
اخبار مرتبط
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










