امروز: شنبه, ۱۶ خرداد , ۱۴۰۵

درآمد ۴ میلیارد تومانی سبزیجات برگی و غده‌ای برای کشاورزان گیلانی

درآمد ۴ میلیارد تومانی سبزیجات برگی و غده‌ای برای کشاورزان گیلانی

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: کشت سبزیجات برگی و غده‌ای در سطح ۱۴ هزار هکتار از اراضی شالیکاری استان به عنوان کشت دوم انجام شده و پیش‌بینی می‌شود در پایان طرح میزان ۱۳۰ هزار تن سبزیجات برگی و غده‌ای به ارزش اقتصادی ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برداشت شود.

به گزارش پایگاه خبری دیار سید از ایسنا ؛ ابراهیم اکبرزاده با اعلام این خبر اظهار کرد: عمده مصرف سبزیجات برگی و غده‌ای تولیدی کشاورزان گیلانی در داخل استان بوده و مازاد آن به خارج از استان ارسال می‌شود.

وی افزود: کشت دوم در اراضی شالیزاری در نیمه دوم سال و پس از برداشت برنج توسط بهره‌برداران استان صورت گرفته که اجرای طرح منجر به تولید محصولات متنوع در اراضی شده و به عنوان یک فعالیت اقتصادی در نیمه دوم سال نقش به سزایی در اقتصاد خانوارهای روستایی و پایداری کشت اول دارد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان تاکید کرد: زراعت محصولات کشت دوم در گیلان از شهریورماه و پس از برداشت برنج آغاز شده و محصولات متنوعی شامل راتون، سبزیجات برگی و غده‌ای، نباتات علوفه‌ای، پاچ باقلا و باقلا برکت از محصولات عمده کشت دوم در استان است.

اکبرزاده گفت: امسال ۱۰۰ هزار و ۹۰۰ هکتار از ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیکاری استان به کشت دوم محصولات زراعی اختصاص یافته است.

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

استفاده از مطالب فقط با نوشتن نام پایگاه خبری دیار سید مجاز است