امروز: شنبه, ۱۶ خرداد , ۱۴۰۵

شوراها و دهیاران برای کاهش تنش آبی پای کار باشند

شوراها و دهیاران برای کاهش تنش آبی  پای کار باشند

سرپرست فرمانداری شفت با اشاره به کاهش سطح آب پشت سد سفیدرود و احتمال بروز تنش آبی در سال زراعی جدید، گفت: همه شوراهای محل و دهیاران برای کاهش تنش آبی در سال زراعی پای کار باشند.

 

به گزارش دیار سید؛  ابراهیم طاهری صادق سرپرست فرمانداری شفت  در جلسه شورای بخش مرکزی و احمدسرگوراب که در فرمانداری برگزار شد، با اشاره به شروع شدن فصل کشاورزی، اظهار کرد:  دبی ورودی آب به پشت سد سفید رود کاهش یافته و این نشان دهنده تنش آبی در سال زراعی امسال هستیم.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه همه شورای های محل و دهیاران باید برای کاهش تنش آبی وارد میدان شوند، افزود: باید تلاش شود تا آب به درستی به همه مزارع و شالیزارها هدایت شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان گفت: تامین آب مورد نیاز کشاورزی و فراهم کردن آرامش روانی کشاورزان، وظیفه همه مدیران  است و در این راستا باید تمامی دستگاه ها مشارکتی موثر داشته باشند.

وی تصریح کرد: باید با برنامه‌ریزی‌ها از اکنون موانع را بررسی و رفع کنیم تا کشاورزان در فصل زراعی با کمترین دغدغه مواجه شوند.

طاهری صادق با اشاره که در فصل زارعی امسال بیشترین چالش آبی را داریم، تصریح کرد: باید در احیا و بازسازی منابع آبی، اولویت‌بندی صورت گیرد و در بازدیدها سردهنه گذاری، لایروبی، دریچه‌ها، ایستگاه پمپاژ و شبکه آبرسان های کشاورزی  به ترتیب اولیت‌بندی در دستورکار قرار گیرند.

وی ادامه تصریح کرد: با توجه به کاهش نزولات آسمانی، طبق پیش بینی ها، فصل تابستان سختی را در پیش داریم که این مسئله باید به اطلاع مردم برسد.

طاهری صادق در پایان استفاده موثر و بهینه از همه ظرفیت ها و مدیریت در مصرف آب را امری ضروری خواند و افزود: تامین آب مورد نیاز کشاورزی و فراهم کردن آرامش روانی کشاورزان، وظیفه همه است و در این راستا باید مردم مشارکتی موثر داشته باشند.

در این جلسه هر یک از اعضای شورای بخش مرکزی و احمدسرگوراب به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده پرداختند.

 

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

استفاده از مطالب فقط با نوشتن نام پایگاه خبری دیار سید مجاز است