امروز: شنبه, ۱۶ خرداد , ۱۴۰۵

بازرسی از نانوایی های شفت تشدید می شود

بازرسی از نانوایی های شفت تشدید می شود

فرماندار شفت در جلسه کارگروه آرد و نان و گندم شهرستان، گفت: بازرسی از نانوایی ها به منظور کنترل توزیع و مصرف آرد و نحوه پخت نان تشدید میشود.

 

تقی پورمحمد چماچایی / ابراهیم چراغی فرماندار شهرستان شفت در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان که در سالن اجتماعات میرزای شفتی فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: پخت نان با کیفیت از مهمترین حقوق شهروندان است که همه باید در راستای احترام به این حق تمام تلاش خود را به کار بگیریم.

نماینده عالی دولت در شهرستان گفت: با بررسی و نظارت مداوم بر نانوایی ها باید مورد توجه قرار گیرید و اگر واحدی از خبازی های عملکرد مناسب داشت باید تشویق شود و اگر غیر از این بود قطعا باید برخورد لازم صورت گیرد.

فرماندار شفت بیان کرد: به منظور ارتقاء کیفیت واحدهای نانوایی گشت مشترک بازرسی که اعضای آن اداره صمت، اتاق اصناف ، اتحادیه نانوایان  می باشد راه اندازی و نتیجه آن بصورت هفتگی به اطلاع فرمانداری برسد.

وی ضمن تاکید بر اهمیت مدیریت صحیح و کنترل دقیق و توزیع عادلانه و راهبردی آرد و خدمات با کیفیت نانوایی‌ها اظهار داشت : نانوایی ها یکی از مهمترین مشاغلی هستند که با سلامت مردم در ارتباط می باشند.

ایشان تصریح نمود : ساماندهی، تامین و توزیع آرد  وکیفیت بخشی پخت نان باید از اولویت های مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان این شهرستان درجهت رضایتمندی شهروندان باشد.

چراغی خاطرنشان کرد: اهتمام ویژه بر انجام اقدامات لازم برای رعایت پروتکل های بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اتحادیه صنفی در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است و باید نانوایی هایی که همه موارد را رعایت می‌کنند، تشویق شده و با سایر نانوایی‌ها نیز برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

در ادامه این جلسه پیرامون مسائل و مباحث سهمیه های آرد ، نحوه نظارت بر عملکرد نانواییها، کیفیت توزیع آرد سهمیه ای بین نانواییها و … به بحث و بررسی پرداختند و تصمیماتی اتخاذ شد.

 

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

استفاده از مطالب فقط با نوشتن نام پایگاه خبری دیار سید مجاز است