مشارکت ۴۰ درصدی مردم شهرستان شفت در طرح ملی مقابله با کرونا و لزوم تکمیل آن در روزهای آتی
- شفت و گیلان , ویژه
- ۲۲ اسفند ۱۳۹۸
- d M Y
فرماندار شفت با بیان اینکه طرح بسیج مقابله با کرونا به منظور غربالگری خانوارها همزمان با سراسر کشور در این شهرستان آغاز شده و تا کنون حدود ۲۱ هزار نفر از جمعیت ۵۴ هزار نفری شفت در آن مشارکت داشته اند
به گزارش دیار سید از ورس ، نشست ستاد مدیریت و مقابله با ویروس کرونا با حضور اعضای شورای تامین شهرستان شفت و مسوولین ذیربط در دفتر فرماندار این شهرستان برگزار گردید .
سید محسن موسوی فرماندار شفت در ابتدای این نشست از زحمات سربازان عرصه بهداشت و سلامت در بیمارستان ها و مراکز درمانی قدردانی نمود و افزود : برای مقابله با شیوع ویروس کرونا نیازمند افزایش همکاری مردم و رعایت دستورالعمل های بهداشتی هستیم .
فرماندار شفت با بیان اینکه طرح بسیج مقابله با کرونا به منظور غربالگری خانوارها همزمان با سراسر کشور در این شهرستان آغاز شده و تا کنون حدود ۲۱ هزار نفر از جمعیت ۵۴ هزار نفری شفت در آن مشارکت داشته اند افزود : به عبارت دیگر حدود ۴۰ درصد جمعیت شهرستان شفت در این طرح مورد بررسی های اولیه قرار گرفته اند و در روزهای باقیمانده این طرح تکمیل خواهد شد .
وی با اشاره به اینکه مشکلات مردم در تهیه ماسک و دیگر لوازم بهداشتی و ضدعفونی روزانه توسط دستگاه های متولی ، بخشداران و شهرداران رصد و پیگیری های لازم انجام می شود افزود : اداره صنعت ، معدن و تجارت برای توزیع عادلانه اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم به ویژه ماسک باید برنامه ریزی بهتری داشته باشد و از ظرفیت دهیاران ، پایگاه های مقاومت و خانه های بهداشت بهره گیری نماید .
اخبار مرتبط
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










