فرماندار شفت خبر داد؛
خسارت ۱۷٫۵ میلیارد تومانی سیل در شهرستان شفت
- شهرستان شفت , ویژه
- ۱۶ مهر ۱۳۹۷
- d M Y
به گزارش دیار سید از ورس ؛ محمدرضا محسنی در نشست بررسی میزان خسارات های سیل اخیر در شفت با اشاره به اینکه طغیان رودخانه ها سبب تخریب ۳ دهنه پل در روستاهای این شهرستان شد افزود : به ۳۲ واحد مسکونی و ۱۰ واحد تجاری نیز آسیب وارد شد.
فرماندار شفت با بیان اینکه ۲۴ کیلومتر از خطوط انتقال برق ، ۳ کیلومتر از خطوط گاز و ۱٫۵ کیلومتر از شبکه آبرسانی و بخشی از شبکه مخابراتی در جریان سیل در این شهرستان تخریب و یا آسیب دید افزود : تخریب و آب شستگی جاده ها و دیواره سازه ها از دیگر مشکلات ایجاد شده بر اثر بارش متناوب باران و طغیان رودخانه ها است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه رانش زمین در ۵ نقطه از ویسرود سبب مسدود شدن و اخلال در رفت و آمد ۲۵۰ خانوار این روستا و همچنین ۶۵۰ خانوار عشایری شهرستان شفت شده است افزود : مسیر گردشگری امام زاده اسحاق نیز در دونقطه دچار رانش شده است .
محسنی با اشاره به اینکه سیل سبب تخریب ۳۰ سردهنه خاکی و صدمه زدن به دیواره رودخانه ها ، نهرها و سردهنه های مربوط شد افزود : بر اساس آخرین گزارش ها ، مجموع خسارات های تحمیل شده سیل در شهرستان شفت بالغ بر ۱۷٫۵ میلیارد تومان است .
وی در پایان تصریح نمود : عدم لایروبی و ساماندهی رودخانه ها یکی از عوامل تشدید و وارد شدن خسارت سیل اخیر در شهرستان شفت است.
اخبار مرتبط
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










