نشست صمیمی فرماندار با مدیران واحد های صنعتی شهرستان شفت
- شفت و گیلان , ویژه
- ۱۹ بهمن ۱۴۰۰
- d M Y
به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر، نشست صمیمی فرماندار شفت با تعدادی از مدیران شرکت های شهرک صنعتی شهرستان در خصوص مشکلات و مسائل شهرک صنعتی بحث و گفتگو نمود.
به گزارش دیار سید ؛ ابراهیم چراغی فرماندار شفت در این نشست ضمن تبریک ایام دهه فجر، اظهار کرد: شهرکهای صنعتی در شهرستان میتوانند به عنوان قلب تپنده صنعت و تولید در منطقه به تحقق شعار سال و فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر “تولید، پشتیبانیها، مانع زداییها” کمک شایانی نمایند.
نماینده عالی دولت در شهرستان بر ضرورت حمایت همه جانبه از شهرک های صنعتی تاکید کرد و آن را یک محرک قوی برای استقبال بیشتر فعالان حوزه اقتصادی، صنعتگران و تولید کنندگان برای مشارکت بیشتر در این ناحیه صنعتی عنوان کرد.
فرماندار شفت در پایان گفت: نباید اجازه دهیم شرکت های شهرک صنعتی تعطیل شوند و تمام تلاشمان را در جهت احیای شرکت های تعطیل به کار خواهیم گرفت.
در این جلسه هر یک از مدیران واحد های شهرک صنعتی در خصوص مشکلات و مسائل شهرک صنعتی مطالبی را بیان نمودند.
اخبار مرتبط
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










