امروز: جمعه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۵

بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان اعتبار به شهرستان شفت اختصاص یافت

بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان اعتبار به شهرستان شفت اختصاص یافت

فرماندار شفت با تأکید بر ضرورت پیگیری پروژه های نیمه تمام، گفت: مجموع اعتبارات تخصیص یافته به شهرستان شفت ۲۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.

 

به گزارش دیار سید از مهر ؛  ابراهیم چراغی  در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان شفت با بیان اینکه بسیاری از کارها احتیاج به پول و اعتبار ندارد، افزود: عملکرد برخی از دستگاه‌ها نارضایتی و گلایه شهروندان را به دنبال داشته است.

وی اضافه کرد: مدیر موفق باید با پیش بینی مسائل و مشکلات اقدامات پیشگیرانه را انجام داده و تدبیر درست و به موقع داشته باشد.

نماینده عالی دولت به اجرای برخی از پروژه‌ها در سطح روستاهای این شهرستان اشاره کرد و گفت: برای اجرای برخی طرح‌ها نیازمند نگاه ویژه نماینده مردم شهرستان در مجلس تصمیم گیری خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم پیگیری طرح‌ها و پروژه‌ها به ویژه پروژه‌های نیمه تمام، تصریح کرد: از سه محل تملک استانی، سه درصد نفت و گاز و جز ۱۳ در مجموع بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرستان شفت تخصیص یافته است.

چراغی با بیان اینکه این اعتبارات در ۲۱ سر فصل  و برای ۱۱۱ پروژه توزیع شده است، افزود: راه‌های روستایی، آب و فاضلاب و عمران شهری، بنیاد مسکن، ضعف برق، منابع آب کشاورزی، دستگاه‌های فرهنگی بخش‌هایی هستند که این میزان اعتبارات در میان آنها توزیع شده است.

 

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

استفاده از مطالب فقط با نوشتن نام پایگاه خبری دیار سید مجاز است