کارگروه های تخصصی هفته فرهنگی شهرستان شفت تشکیل شود
- شفت و گیلان , ویژه
- ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹
- d M Y
فرماندار شفت با اشاره به اینکه کارگروه های تخصصی هفته فرهنگی شهرستان شفت باید با حضور کارشناسان ذیربط و متخصصان و صاحبان فکر و ایده تشکیل و برنامه های آن پیگیری شود گفت : برگزاری نمودن روز بزرگداشت شفت با همه کاستی ها می تواند یک آغاز و تجربه ای ارزنده برای سال آتی باشد .
به گزارش دیار سید از ورس ؛ نخستین نشست ستاد برگزاری هفته فرهنگی شهرستان شفت در سالن میرزای شفتی فرمانداری برگزار شد .
سید محسن موسوی فرماندار شفت در این نشست گفت : با وجود اینکه همه مسوولین و مردم در این روزها و هفته ها بر روی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس متمرکز شده اند تصریح کرد : نباید برنامه های توسعه محور در شهرستان در چنین شرایطی به حاشیه رود و متوقف شود .
وی فرارسیدن ماه مبارک رمضان را فرصتی برای تدبّر و بهره گیری بیشتر از افکار حسنه برای رسیدن به آرامش برشمرد و خاطر نشان کرد : باید به دور از افکار ناامید کننده و رویاپردازی های بدون کوشش ، در حقایق زندگی کنیم و راه رسیدن به آینده ای بهتر را ترسیم نماییم .
موسوی با برشمردن ظرفیت های مختلف شهرستان شفت در حوزه های مختلف کشاورزی ، گردشگری ، صنعت و نیروهای انسانی مستعد و تاثیرگذار این شهرستان را به لحاظ فرهنگی و تاریخی بسیار غنی دانست افزود : هفته فرهنگی شهرستان شفت و روز بزرگداشت شفت نیازمند تدوین راهکارهای اجرایی و مشارکت دادن نخبگان ، فرهیختگان و اقشار مختلف مردم در برنامه های توسعه محور است .
وی در ادامه با اشاره به اینکه کارگروه های تخصصی هفته فرهنگی شهرستان شفت باید با حضور کارشناسان ذیربط و متخصصان و صاحبان فکر و ایده تشکیل و برنامه های آن پیگیری شود گفت : برگزاری نمودن روز بزرگداشت شفت با همه کاستی ها می تواند یک آغاز و تجربه ای ارزنده برای سال آتی باشد .
نماینده دولت در شفت خواستار ارایه فرصت و ظرفیت های گوناگون این شهرستان توسط دستگاه های متولی شد و تصریح کرد : مهمترین محصول این برنامه فرهنگی حرکت در مسیر توسعه و پیشرفت است .
اخبار مرتبط
دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.










