امروز: جمعه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۵

مستندسازی ثبت ملی ۵۸ اثر تاریخی گیلان

مستندسازی ثبت ملی ۵۸ اثر تاریخی گیلان

مدیرکل میراث‌فرهنگی گیلان از تهیه و مستندسازی ثبت ملی ۵۸ اثر تاریخی گیلان و ارسال آن به وزارتخانه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خبر داد.

 

به گزارش دیار سید از ایسنا ؛ شهرود امیرانتخابی با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال گذشته ۶۰ اثر تاریخی منقول و غیرمنقول، طبیعی و ناملموس استان گیلان در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید. آثار ثبت شده در سال ۹۸ شامل ۲۷ اثر غیرمنقول، ۱۶ اثر طبیعی، ۱۲ اثرناملموس(معنوی) و پنج اثرمنقول(اشیا) می‌باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان افزود: در سال جاری نیز ۵۸ پرونده آثار غیرمنقول تهیه و جهت بررسی به دبیرخانه شورای ثبت ملی وزارت متبوع ارسال شده که از این تعداد ۲۰ اثر مربوط به بقاع متبرکه، پنج اثر مربوط به حمام‌های تاریخی و ۳۳ پرونده مربوط به خانه‌های تاریخی و محوطه‌های باستانی بوده است.

امیرانتخابی گفت: استان گیلان با دارا بودن ۱۱۷۳ اثر ثبت شده در فهرست آثار ملی، رتبه چهارم به لحاظ تراکم آثار تاریخی را در کشور دارد.

 

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

استفاده از مطالب فقط با نوشتن نام پایگاه خبری دیار سید مجاز است