امروز: جمعه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۵

 فرمایشات امروز رهبر انقلاب استراتژی نظام است/ مذاکره با آمریکا بی‌معناست

 فرمایشات امروز رهبر انقلاب استراتژی نظام است/ مذاکره با آمریکا بی‌معناست

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آمریکا در ۴۰ سال اخیر و در تاریخ گذشته‌اش نشان داده بدعهد است و چون خود را در جایگاه قدرتِ فائق می‌داند به پیمان‌های خود وفادار نیست، بنابراین مذاکره با آمریکا بی‌معناست.

به گزارش دیار سید از تسنیم ؛ حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره بیانات امام خامنه‌ای که صبح سه‌شنبه در جلسه درس خارج فقه درخصوص عدم مذاکره با آمریکا بیان کردند، گفت: فرمایشات امروز رهبر معظم انقلاب استراتژی نظام ماست؛ آمریکا نشان داد که بدعهد است و وقتی نشان داده که بدعهد است، پس مذاکره برای چه؟

بیشتر بخوانید

وی افزود: معمولا مذاکره برای این است که به توافقی در یک مسئله اختلافی برسند و بعد به آن توافق پایبند باشند، آمریکا هم در تاریخ ۴۰ ساله‌ای که با ما دارد و هم در تاریخ گذشته‌اش نشان داده که بدعهد است و چون خودش را در جایگاه قدرتِ فائق می‌داند به پیمان‌های خود وفادار نیست، بنابراین مذاکره با آمریکا بی‌معناست.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: البته مقام معظم رهبری تعبیر دیگری هم قبلا داشتند و فرمودند مذاکره با آمریکا «سم» است؛ چون خطایی اینجا اتفاق می‌افتد که این تصور پدید می‌آید که مسئله‌ای حل می‌شود و به‌خاطر اینکه این تصور پدید می‌آید مسئولان سیاسی و اقتصادی از کارهایی که باید انجام دهند دست نگه می‌دارند تا مذاکره به جایی برسد، این یعنی طرح فریب برای تأخیر در رسیدن به اهداف و آرمان‌ها.

حجت‌الاسلام مصباحی‌مقدم در پایان تصریح کرد: رهنمود رهبر معظم انقلاب بسیار به‌جاست و مسئولان نظام حتما باید به این رهنمود پایبند باشند.

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

استفاده از مطالب فقط با نوشتن نام پایگاه خبری دیار سید مجاز است